20.07.2020

#SpeedTestChallenge: Huawei Watch GT 2e – La fel de activ ca mine?

#SpeedTestChallenge: Huawei Watch GT 2e – La fel de activ ca mine?

Îmi plac provocările. Și spun DA întotdeauna, mai ales celor care îmi pun sângele în mișcare. Asta am făcut și săptămâna trecută, atunci când cei de la HUAWEI m-au provocat să particip la o cursă alături de Dani Oțil și Cătălin Cazacu, doi campioni care iubesc sportul cel puțin la fel de mult ca mine. Adrenalină, viteză și pasiune - așa a arătat și s-a simțit experiența de pe circuitul Motor Park România.

Spre un heart rate de 120, pas cu pas

Înainte să vă povestesc ce s-a întâmplat la fața locului, trebuie să vă spun că nu m-am dus nepregătit. Timp de două săptămâni, m-am antrenat pentru această provocare, iar aceia dintre voi care mă urmăresc pe Instagram știu că am avut un antrenor personal de nădejde, care m-a monitorizat permanent și care m-a determinat să dau tot ce e mai bun pentru #SpeedChallenge. Iar rezultatele nu au întârziat să apară.

Ne-am dat întâlnire încă de dimineață pe circuit. Eu, cu racheta preferată în mână, Dani în super mașina lui de curse, iar Cătălin, călare pe motorul lN-ui cu care a obținut victorii importante. Ne-am echipat corespunzător și, piesa de rezistență a echipamentelor pentru cursă a fost, bineînțeles, smartwatch-ul Huawei Watch GT 2e, vedeta evenimentului. Ne-am pus ceasurile la încheietură, le-am setat, am început încălzirea și ne-am aliniat la start.

Recunosc, am avut emoții. Chiar dacă am unul dintre cele mai puternice servicii din lume, de 243 km, am fost pus față în față cu o super mașină și un super motor cu mulți cai putere. Și cu doi campioni în ale raliurilor. La linia de start, heart rate-ul deja crescuse. O simplă privire spre Huawei Watch GT 2e și am știut exact că adrenalina începea să fie acolo. Exact ca atunci când intru pe teren și știu că mă așteaptă un meci important.

3, 2, 1, START! Și cursa a început. Eu mi-am început seviciul, iar Dani și Cătălin au început să accelereze. Și, după ce a arătat fiecare dintre noi ce poate, abia atunci a venit provocarea cea mai funny: o cursă de alergare de 100 m, fără rachetă, fără mașină, fără motor. Doar noi și Huawei Watch GT 2e. Dacă vă întrebați cine a arbitrat cursa, nu, nu am avut un arbitru. Nu unul obișnuit, ci unul cu totul și cu totul special: cel mai nou smartwatch din portofoliul HUAWEI, care își face treaba așa cum trebuie.

Arbitrul a fost și cel care a decis cine a câștigat acest #SpeedChallenge. Și nu numai. Ne-a ținut permenent conectați cu bătăile inimii și caloriile arse. La finalul cursei, afișajul ceasului meu arăta următoarele date: un timp de 00:14:10, un heart rate de 120 și 238 de calorii arse. Dani a scos un timp de 00:14:46, avea un heart rate de 131 și a ars 246 de calorii. Cătălin a înregistrat și el un timp record de 00:14:31, un heart rate de 138 și cel mai mare număr de calorii arse, 311. Avem și dovada!

Ce îmi place la Huawei Watch GT 2e?

Acum că l-am testat în toate condițiile, atât în cele obișnuite (mers la sală, plimbare în aer liber, antrenamente pe teren), cât și în cele în care adrenalina atinge cote și mai înalte (cum a fost la Adâncata), pot spune că funcțiile mele preferate rămân cea de monitorizare a ritmului cardiac și a nivelului de oxigen din sânge. Două aspecte foarte importante în viața unui sportiv și la care sunt mereu atent. Nimic mai simplu: îmi pun ceasul la încheietură și, ori de câte ori vreau să mă asigur că valorile sunt normale, asistentul meu personal inteligent mă pune la curent cu ele.

Și încă ceva care m-a cucerit complet: autonomia de două săptămâni a bateriei! Da, timp de două săptămâni, Huawei Watch GT 2e nu are nevoie de nicio încărcare. L-am testat și m-am convins.

Ce nu îmi place la Huawei Watch GT 2e?

Trebuie să recunosc. Nu îmi place că e uneori mai activ decât mine. El are activitate chiar și atunci când eu am nevoie de repaus. :))

Ce o să vă placă vouă la Huawei Watch GT 2e?

Cu un design potrivit pentru orice moment și funcții de ultimă oră, smartwacth-ul este disponibil, aici. Astfel, dacă ai nevoie de un nou antrenor de sport, caută-l în magazinele partenere ale HUAWEI și bucură-te alături de el de toate experiențele verii!

În final, mulțumesc HUAWEI pentru provocare. Mulțumesc Dani și Cătălin pentru experiență, repetăm oricând.

Dacă vreți să simțiți puțin adrenalina de pe circuitul din Adâncata și să ne vedeți în acțiune, clic aici.


Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies | OK, inchide